صفحه: 1 ... 8 [9]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: به وجود آمدن حیات بر روی زمین  (دفعات بازدید: 1998 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
jigsaw
آشنا به کار
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 57

تشكر
-اهدا شده: 8
-دريافت شده: 2

« پاسخ #120 : 23 آبان 1388,ساعت 07:33:07 »

کسی دیگر در این تاپیک مطلب ارسال نمی‏کند ؟ خیلی فعالیت کم شده است .
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
حسین
مدیر کل سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 650

تشكر
-اهدا شده: 42
-دريافت شده: 52

« پاسخ #121 : 23 آبان 1388,ساعت 20:30:45 »

سلام دوست عزیز

از توجه شما نیز تشکر می‏‏کنم که در این مباحث شرکت می‏کنید . من خودم مدتی است که فرصت خیلی کمی داشتم و نتوانستم مطالب را ارسال کنم . اما خوشحال هستم که شما و دیگر دوستان به این مبحث علاقه نشان میدهید و مبحث را ادامه می‏دهید . البته اگر هم خودم فرصت کنم ، حتما مطلب را ادامه می‏دهم .

چه بسا چیزی و کاری را که خوش ندارید ولی خیر و صلاح شما در آن باشد و چه بسا چیزی و کاری را که دوست بدارید و در آن شر شما باشد . خداوند میداند که مصلحت در چیست و شما نمیدانید .
سوره مبارکه بقره آیه 216

می‏خواهم ولی نمی‏توانم ، افسوس که می‏توانستم ولی نخواستم !!
همیشه مراقب اشتباه دوم باش ، چون اشتباه اول حق توست .

دوست دارم آنچه می آموزم دیگران نیز بدانند
حسن جنیدی جعفری
مدیر
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 101

تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 11

« پاسخ #122 : 27 آبان 1388,ساعت 20:38:06 »

من هم میخواهم ادامه این مطلب را بنویسم . :Smiley

بچه ها در مورد پیدایش اکسیژن در جو نوشتند . الان من در مورد این مینویسم که چطوری اکسیژن در جو به وجود آمد و زیاد شد .

در اتمسفر اوليه‌ي زمين ، گاز اكسيژن وجود نداشت و پرتوهاي كيهاني، به‌ويژه پرتو فرابنفش نور خورشيد مي‌توانستند با عبور از اين اتمسفر به سطح زمين برسند. پرتو فرابنفش براي جانداران بسيار خطرناك است اين پرتو انرژي زيادي دارد به‌طوري كه مي‌تواند پيوندهاي C – C را در مولكول‌هاي زيستي بشكند و در نتيجه باعث مرگ جانداران شود. در آن زمان، حيات فقط در درياها و اقيانوس‌ها حضور داشت. چون فقط اين مكان‌ها از گزند پرتو فرابنفش در امان بودند.
حدود 5/2 ميليارد سال پيش فتوسنتز براي اولين بار توسط سيانوباكتري‌ها انجام گرفت و با اين‌كار اكسيژن مولكولي (O2) به اتمسفر اضافه شد با افزايش مقدار اكسيژن. مولكول‌هاي اكسيژن در لايه‌هاي فوقاني اتمسفر، با يكديگر واكنش‌ دادند و مولكول‌هاي ازون (O3) را پديد آوردند.

حضور ازون در لايه‌هاي فوقاني اتمسفر، مانع رسيدن پرتو فرابنفش به سطح زمين شد. به اين ترتيب، زمين صاحب سپري از ازون شد كه گرداگرد زمين را فرا گرفته بود و آن را از گزند پرتوهاي فرابنفش حفظ مي‌كرد. در سايه‌ي اين امنيت، جانداران از آب خارج شدند و در خشكي مسكن گزيدند. اولين جانداراني كه از آب خارج شدند، گياهان و قارچ‌ها بودند. بعد بندپايان و مهره‌داران به خشكي آمدند و در آن‌جا تكامل يافتند و گوناگون شدند.

پروردگارا!
 ارامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
قدرتی ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم
و بینشی ده تا بفهمم تفاوت این دو را
حسن جنیدی جعفری
مدیر
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 101

تشكر
-دريافت شده: 11

« پاسخ #123 : 27 آبان 1388,ساعت 20:39:15 »

خـــــــــــــــــــــــــــــــــــوب بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد ؟ پس تشکر یادت نره .

پروردگارا!
 ارامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
قدرتی ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم
و بینشی ده تا بفهمم تفاوت این دو را
حسین
مدیر کل سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #124 : 27 آبان 1388,ساعت 20:59:42 »

این تصویری که دوستان در زیر می‌بینند ، درخت تبار زایشی گیاهان است که می‌تواند برای درک مراحل پیدایش گیاهان به دوستان کمک کمک نماید . البته از این که می‌بینم دوستانی به بحث علاقه دارند و آن را ادامه می‌دهند ، بسیار خوشحال شدم و امیدوارم که بتوانند همینطور با قدرت به کار خودشان ادامه دهند . 

چه بسا چیزی و کاری را که خوش ندارید ولی خیر و صلاح شما در آن باشد و چه بسا چیزی و کاری را که دوست بدارید و در آن شر شما باشد . خداوند میداند که مصلحت در چیست و شما نمیدانید .
سوره مبارکه بقره آیه 216

masoud heydari
تازه وارد
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

تشكر

« پاسخ #125 : 19 آذر 1388,ساعت 22:37:08 »

« آخرين ويرايش: 22 آذر 1388,ساعت 16:56:32 توسط حسین » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
حسین
مدیر کل سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #126 : 22 آذر 1388,ساعت 16:57:11 »

خیلی با نمک بود  Grin

سوره مبارکه بقره آیه 216

حسین
مدیر کل سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #127 : 23 آذر 1388,ساعت 20:18:15 »

همانطور که گفتیم قارچ‏ها همراه با جلبک‏ها به سطح زمین آمدند و کم کم توانستند جنگلهایی را بر روی زمین به وجود آورند. بنا براین بندپایان علی الخصوص حشرات توانستند به سطح زمین بیایند و از گیاهان استفاده کردند .
داشتن بال نیز به حشرات کمک کرد تا بتوانند برای به دست آوردن غذا از جایی به جای دیگر پرواز کنند . به این ترتیب حشرات این سازگاری را به دست آوردند تا بتوانند بر روی خشکی‏ها زندگی کنند .

سوره مبارکه بقره آیه 216

abbas maghsoodi
تازه وارد
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 16

تشكر
-اهدا شده: 1
-دريافت شده: 1

« پاسخ #128 : 02 دي 1388,ساعت 08:51:57 »

اقا يا خانمي كه ميخواستيد درباره ي دايناسور ها بدانيد من يك چيزهايي اوردهام  بفرماييد
سریال
با تجربه
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 119

تشكر
-اهدا شده: 18

« پاسخ #129 : 04 بهمن 1388,ساعت 22:54:34 »

اقا يا خانمي كه ميخواستيد درباره ي دايناسور ها بدانيد من يك چيزهايي اوردهام  بفرماييد

آقا لینکش را لطفا قرار دهید .

راستی کسی نمیخواهد در مورد پیدایش حیات ادامه دهد ؟
jigsaw
آشنا به کار
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #130 : 04 بهمن 1388,ساعت 23:09:28 »

آقا لینکش را لطفا قرار دهید .

راستی کسی نمیخواهد در مورد پیدایش حیات ادامه دهد ؟

راست میگه . چرا دیگه کسی در مورد ادامه حیات بر روی زمیت را ادالمه نداد ؟
mohammad vaezi
آشنا به کار
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 41

تشكر
-اهدا شده: 1

« پاسخ #131 : 24 بهمن 1388,ساعت 13:19:29 »

صحبت از پیدایش حشرات شد،حشرات به علت داشتن دو جفت بال نسبت به بقیه جانداران برتری پیدا کردند چون برای پیدا کردن غذا میتوانستند پرواز کنند که همین موجب تمایز آنها نسبت دیگر جانداران شد،ونیز توانستند در بین جانداران متنوع ترین ها باشند بعد از حشرات ماهیها و دوزیستان اولیه بوجود آمدند دوزیستان اولیه دارای آبشش بودند ولی قادر به زندگی در خشکی نبودند،پس از مدتی از تکامل آنها دوزیستانی بوجود آمدند که قادر به رفتن به خشکی وزندگی در خشکی بودند،اما دوزیستان در مناطق گرم و خشک نمیتوانستند زندگی کنند مدتی بعد خزندگان بوجود آمدند که نسبت به دوزیستان برتریهایی داشتند آنان فاقد آبشش بودند ولی مزایایی نسبت به دوزیستان داشتند از جمله ی این مزایا میتوان به پوسته ی نسبتا سخت  روی سطح بدن آنها و...اشاره کرد
« آخرين ويرايش: 24 بهمن 1388,ساعت 13:24:19 توسط mohammad vaezi » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

There is no way to worship god better than though meditataion.
jigsaw
آشنا به کار
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #132 : 04 فروردين 1389,ساعت 17:08:18 »

صحبت از پیدایش حشرات شد،حشرات به علت داشتن دو جفت بال نسبت به بقیه جانداران برتری پیدا کردند چون برای پیدا کردن غذا میتوانستند پرواز کنند که همین موجب تمایز آنها نسبت دیگر جانداران شد،ونیز توانستند در بین جانداران متنوع ترین ها باشند بعد از حشرات ماهیها و دوزیستان اولیه بوجود آمدند دوزیستان اولیه دارای آبشش بودند ولی قادر به زندگی در خشکی نبودند،پس از مدتی از تکامل آنها دوزیستانی بوجود آمدند که قادر به رفتن به خشکی وزندگی در خشکی بودند،اما دوزیستان در مناطق گرم و خشک نمیتوانستند زندگی کنند مدتی بعد خزندگان بوجود آمدند که نسبت به دوزیستان برتریهایی داشتند آنان فاقد آبشش بودند ولی مزایایی نسبت به دوزیستان داشتند از جمله ی این مزایا میتوان به پوسته ی نسبتا سخت  روی سطح بدن آنها و...اشاره کرد

درسته حشرات به راحتی توانستند بر روی خشکی زاد و ولد کنند . و الان هم اگر نگاه کنیم ، متوجه میشویم که تعداد حشرات از بقیه جانوران بیشتر است و این نشان دهنده این موضوع است که حشرات در ادامه زندگی و ایجاد سازگاری با محیط زندگیشان بسیار موفق عمل کرده اند .
صفحه: 1 ... 8 [9]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :